TOP 12 Cazări cu Piscina și Spa in Sinaia

Zi libera » TOP 12 Cazări cu Piscina și Spa in Sinaia
cazari cu piscina si spa in Sinaia

Dacă nu ai ajuns până acum la Castelul Peleș, poate că a sosit momentul să planifici o vacanță pentru întreaga familie sau pentru toată gașca de prieteni. La capitolul destinații turistice, putem spune cu mândrie că România stă foarte bine, iar Sinaia este un orășel important pentru economia țării, aducând anual mii de călători, dornici să descopere istoria țării, dar mai ales povestea familiei regale.

Ți-am stârnit interesul? Perfect. Înseamnă că putem să-ți mai oferim un pont: există aici numeroase oportunități de cazare cu piscină și spa, iar în acest articol vei descoperi 12 dintre acestea.

1. Hotel Sinaia

Hotel Sinaia

Parcul Dimitrie Ghica este unul dintre principalele obiective turistice în Sinaia, iar acest hotel se află chiar în imediata apropiere. Vorbim despre o opțiune de cazare emblematică pentru bătrânul oraș care păstrează și azi vie amintirea timpului în care regele Carol și-a adus familia aici. Hotelul este amenajat în stil modern, respectând cele mai noi standarde în domeniul horeca. Piscina arată fabulos, iar oaspeții se pot bucura de momente de relaxare în centrul spa, în timp ce copiii au o cameră doar a lor – un univers unde jucăriile spun povești cu regi și regine. La restaurant se pot servi preparate cu specific tradițional.

verifica disponibilitatea

2. Hotel Carpathia

Hotel Carpathia

O altă cazare la hotel în Sinaia cu piscină și numeroase alte facilități moderne este Hotel Carpathia. Pe lângă posibilitatea de a te relaxa în zona de spa ori la piscina interioară, hotelul îți oferă acces la propria salină. La restaurant se servesc preparate din bucătăria românească și internațională, iar oaspeții pot beneficia inclusiv de o sală special amenajată pentru conferințe. Priveliștea este una de vis, castelul Peleș aflându-se la aproximativ 2,5 kilometri distanță.

verifica disponibilitatea

3. Hotel Internațional

Hotel Internațional

Cauți în Sinaia cazare cu piscină? Situat chiar în inima stațiunii, Hotelul Internațional este o alegere excelentă pentru cei care vor să se bucure de tot ceea ce înseamnă relaxare la superlativ. Vei găsi aici 2 piscine interioare, un centru spa, un centru de înfrumusețare și un centru de divertisment dotat cu piste de bowling și mese de biliard. Fiecare cameră are vedere spre munte, oferindu-le oaspeților o experiență unică, plăcută și confortabilă.

verifica disponibilitatea

4. Hotel Belmont

Hotel Belmont

Un alt hotel cu spa din Sinaia este Belmont. Pe lângă accesul la saună și piscină, această locație se diferențiază în topul cu cele mai importante cazări cu piscină interioară datorită faptului că oaspeții au acces la un club de noapte, dar și la un club pentru copii. La restaurant, se pot servi preparate din bucătăria continentală sau americană, dar și preparate vegane. Fiind o zonă îndrăgită de iubitorii de ciclism și drumeții, gazdele oferă gratuit biciclete pentru a descoperi împrejurimile.

verifica disponibilitatea

5. Hotel Mara

Hotel Mara

Mara este alt hotel cu piscină din Sinaia, un hotel ce te va fascina, în primul rând, datorită design-ului exterior. Trece-l inclusiv pe lista cu cazări cu piscină exterioară deoarece acesta vine în atenția oaspeților cu un concept absolut fascinant: piscina este împărțită în două zone, una la interior și alta la exterior, delimitate de suprafețe vitrate de mari dimensiuni. Găsești hotelul la 6 kilometri distanță de Castelul Peleș.

verifica disponibilitatea

6. Hotel Arca Lui Noe

Hotel Arca Lui Noe

Arca Lui Noe este o altă cazare în Sinaia cu piscină interioară, un hotel ce îmbină subtil stilul clasic cu cel modern, oferind oaspeților o experiență memorabilă. Situat în mijlocul naturii, hotelul dispune de camere cu priveliște spre Munții Bucegi. Aici se servesc preparate din bucătăria tradițională și internațională, iar oaspeții se pot bucura de liniștea naturii într-unul din foișoarele amenajate în stil rustic chiar în curtea hotelului.

verifica disponibilitatea

7. Complex Hotelier COTA O MIE

Complex Hotelier COTA O MIE

Sigur ai auzit de Complexul Hotelier COTA O MIE, iar acesta este semnul că trebui să planifici o vacanță pentru toți ai tăi. Poziționat într-o zonă de poveste, hotelul oferă spre închiriere camere cu o priveliște care îți taie răsuflarea, atât în preajma sărbătorilor de iarnă, cât și vara când sunetul păsărelelor te face să te întorci înapoi în copilărie. Locația dispune de numeroase spații de relaxare, atât la interior, cât și la exterior, cele mai apreciate fiind: piscina interioară, masa de biliard, barul și terasa cu vedere la munte.

verifica disponibilitatea

8. Hotel Peștera

Hotel Peștera

Dacă vrei să mergi la spa în Sinaia, poți pune pe wishlist și Hotelul Peștera. Fiecare camera beneficiază de o priveliște absolut superbă, iar oaspeții se pot răsfăța atât la spa, la piscina interioară, dar și pe terasa cu vedere la munte. La exterior există și o gradină suficient de mare pentru a te plimba în voie și pentru a-ți creiona următoarele planuri de vacanță.

verifica disponibilitatea

9. Casa cu Lavanda

Casa cu Lavanda

Cauți cazare în Sinaia cu piscină și alte dotări moderne? Pune pe listă și Casa Cu Lavandă. Oaspeții se pot bucura de priveliștea specifică zonei de munte, dar și de camerele spațioase și primitoare. Aici există și o grădină frumoasă, un spațiu amenajat pentru grătar, dar și un restaurant în care se servesc preparate din bucătăria continentală, dar și preparate pentru iubitorii stilului vegetarian. Având dimensiuni reduse, pensiunea este potrivită pentru cei care vor să se bucure de un sejur intim, departe de agitația cotidiană.

verifica disponibilitatea

10. Casa Drago Sinaia

Casa Drago Sinaia

O altă opțiune de cazare pentru cei care preferă casele de vacanță și, în general, locațiile intime este Casa Drago. Pensiunea este, la propriu, îmbrățișată de pădure, fiind o alegere ideală în zilele toride de vară, dar și pentru vacanțele la schi, în sezonul rece. În curte există o terasă acoperită, dar și o saună și un ciubăr cu apă sărată. La interior, camerele sunt spațioase și primitoare, bucătăria fiind complet utilată, pregătită să dea gust celor mai delicioase preparate.

verifica disponibilitatea

11. Casa Luce

Casa Luce

La doar 7 kilometri distanță de Sinaia, se afla și Casa Luce – o opțiune ideală de cazare pentru cei care vor să se bucure de priveliște atât din camera, cât și de la piscină. Camerele sunt spațioase, iar zona de lounge este suficient de încăpătoare pentru întreaga familia. La exterior, oaspeții se pot relaxa în grădină, pe șezlong sau în zona pentru grătar.

verifica disponibilitatea

12. Complex Cochet

Complex Cochet

Tot ceva mai departe, la aproximativ 5 kilometri distanță, se află Complexul Cochet. Așa cum îi spune și numele, unitatea de cazare este deosebit de cochetă, compusă din mai multe vile, cu numeroase facilități pentru oaspeții care le calcă pragul. Proprietatea dispune de un restaurant, de șemineu, foișor și o terasă cu o priveliște superbă. În plus, oaspeții sunt invitați să se răsfețe la piscină, dar și la saună.

verifica disponibilitatea

Așadar, Sinaia este și va rămâne una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță de la noi din țară. Datorită interesului și numărului cât mai mare de turiști, există aici numeroase opțiuni de cazare: de la hoteluri luxoase și pensiuni moderne, până la case de vacanță și locații intime cu piscină interioară, spa și centru wellness.

Data articol: 5 noiembrie 2023